Askush nuk mund t’ia qëllojë se cila nga këto tria është nëna


Për shumicën e femrave të reja, ëndrra e tyre është që një ditë të bëhen si nëna.

Por Natalie, Jazmyne dhe Tamika Vardell jo vetëm që ngjasojnë, ato duken shumë identike.

Zonja Vardell, 45 vjeçe, pavarësisht se është dy herë më e moshuar se vajzat e saja – Jazmyne, 21 dhe Tamika, 19 – shpesh ngatërrohet dhe njerëzit mendojnë se i ka motra, transmeton Gazeta Express.

LEXO EDHE ==>  MANUALI I SEKSIT: JA 5 LËVIZJET QË DO TA ÇMENDIN MASHKULLIN

Prej darkave dhe shikimit të filmave së bashku e deri tek festivalet e muzikës, Vardell tha për Daily Mail Australia se ajo dhe vajzat e saja janë “shoqet më të mira”.

Se si duken ato mund t’i shihni fotot më poshtë:

Close