Ata që kanë përvojë thonë se me këto KATËR TIPA femrash mund të keni SEKS menjëherë! Ja si mund t’i DALLONI!

s-7-780x439
loading...

Ëndërr e çdo mashkulli është që të njohë femrën me të cilën nuk do të mundohet për ta bindur për të bërë seks, mirëpo kjo kryesisht nuk ndodh kështu.

Megjithatë, hulumtimi për “aksionin e shfrenuar” do të jetë shumë më i lehtë nëse do të dini të njihni këto katër tipa femrash!

Natyrisht, nëse dëshironi të merrni seks nga femra, patjetër duhet edhe pak të angazhoheni, mirëpo me këto femra angazhimi nuk do t’ju jetë i kotë, transmeton Telegrafi.

1. Femra e moshuar e cila me siguri ka qenë e martuar
Ky tip femre i do paratë, ndërkaq del për të gjetur meshkuj të interesuar për seks. Është e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem të tregojë se çka do. Zakonisht është e veshur dhe e rregulluar mirë, por shpesh mund të shihet edhe me cigare në dorë.

LEXO EDHE ==>  Dikur kishte milionat, sot fle në qiell të hapur – kjo është historia e saj (Foto)

cc

2. Femra e cila merr veten pas divorcit
Ko është femër e cila është duke e marrë veten pas divorcit dhe është emocionalisht jo stabile. Ka mundësi të jetë e dehur, andaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

3. Ajo e cila dëshiron të eksperimentojë
Ky tip femre dëshiron të zbulojë seksualitetin e vet dhe është e gatshme për çdo gjë. Më së shpeshti ka të bëjë me kureshtje të studentes.

LEXO EDHE ==>  Skandal seksual: Profesori “qejfli” kapet me nxënësen (Video)

4. Femra shoqëruese e cila dëshiron të argëtohet
Ky tip femre nuk është e re, por vetëm shoqëruese e cila dëshiron të argëtohet, të dehet dhe të bëjë seks. Çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave.

loading...