Çfarë kanë në mendje meshkujt gjatë takimit të parë? Shikoni animacionin (Video)


Loading...

Kjo video më së miri do t’ju ndihmojë të kuptoni se përse takimet e para nuk ju shkojnë në mënyrën më të përsosur.

Videoja konsiderohet film i animuar i metrazhit të shkurtë, i krijuar nga Josiah Haworth, Joon Shik Song dhe Joon Soo Song.

Në këtë video mund të shihni se si një djalosh takohet në një restaurant me një vajzë të cilën nuk e ka parë kurrë më herët dhe truri i tij fillon të rraskapitet.

LEXO EDHE ==>  Këto gjëra meshkujt i çmendin: Tri dëshira në seks të cilat patjetër duhet t’ua plotësoni
loading...
Instant Lajme