Hidhni ujë të nxehtë mollëve dhe do të zbuloni diçka të tmerrshme (Video)


Loading...

Mollët janë një ndër pemët më të popullarizuara në botë – praktike por edhe me çmime të përballueshme mund t’i blini gjatë tërë vitit.

Mirëpo njëri ndër shkaqet themelore përse qëndrojnë aq gjatë dhe mund të transportohen në relacione të gjata dhe me atë rast të duken sikur janë vjelë para një dite, vështirë është të shihet me sy.

Një numër i madh prodhuesish dhe tregtarësh i lyejnë mollët me dyllë.

LEXO EDHE ==>  Foto prekëse: Njëri i verbër tjetri pa duar, dy shokët kompensojnë njëri-tjetrin (Foto)

Kështu pengojnë kalbjen, prishjen madje edhe insektet, e me atë rast nuk detyrohen të përdorin pesticidet helmuese.

Me një test të thjeshtë mund të zbuloni se a janë të lyera mollët që i keni blerë – qitni ujë dhe atëherë me siguri uji vetëm do të rrëshqasë, ndërkaq në mollë do të mbeten vetëm pika.

LEXO EDHE ==>  Vajzat që skandalizuan emisionin e Rudinës, e pranojnë te Çani: E kemi bërë treshe bashkë me burrin

Dëshironi që dylli të duket, qitni ujë të nxehtë. Kështu njëkohësisht do ta zbusë dyllin dhe pjesërisht do t’i lajë.

Por, nëse dëshironi që tërësisht ta hiqni dyllin, qitni pastaj sodë buke dhe fshini mirë me leckë apo më mirë me brushë.

Edhe pse dylli nuk është i dëmshëm, me siguri nuk është as i mirë. Hiqeni nga mollët posaçërisht kur ua jepni fëmijëve.

loading...
Instant Lajme