Ja sa kohë i nevojitet mashkullit që t’ju shikojë drejt në gjoks! (Video)


Meshkujt e parezistueshëm, me sharmin e tyre të parezistueshëm edhe këtë herë tregojnë se janë të papërmbajtshëm e të pasjellshëm.

Është krejtësisht e njohur që meshkujt patjetër duhet të vështrojnë gjoksin e femrës që në takimin e parë, mirëpo është e vështirë të besohet që mu ky është veprimi i parë që e bëjnë, transmeton Telegrafi.

Eksperimenti më i ri në të cilin kanë marrë pjesë katër femra dhe tetë meshkuj, ka treguar që meshkujt edhe me vetëdije, edhe pa vetëdije në pesë sekondat e parë shikimin e orientojnë drejt në gjoksin e femrës.

LEXO EDHE ==>  Shtatë “faktet” e gabuara rreth seksit që ju shkatërrojnë jetën intime në çift

Këtë hulumtim e ka realizuar ekipi i Daily Mail-it, i cili ka studiuar marrëdhëniet mashkull-femër.

Në të vërtetë, meshkujve u janë vënë syze të posaçme të cilat orientojnë shikimin e tyre dhe kështu janë nxjerrë rezultatet.

Është interesante që grupi tjetër prej katër meshkujve kanë ditur qëllimin e eksperimentit, mirëpo megjithatë nuk kanë mundur të përmbajnë shikimin e tyre në sytë apo gojët e femrave të cilat i njohin për herë të parë. /Telegrafi/

Close