Ka edhe kështu/ Këto nëna guxojnë shumë, shikoni se çfarë bëjnë më foshnjat e tyre (Video)


Video e mëposhtme tregon se çfarë bëjnë këto nëna në mes të të ftohtit me fëmijët e tyre.

Të zhveshura në mes të dëborës dhe të temperaturave të ulëta, ato përkulen me foshnjat e tyre, dhe një grua u hedh ujë të ftohtë.

Një video shumë e guximshme, të sfidosh të ftohtin në këtë mënyrë.

LEXO EDHE ==>  Qëndroi 12 vjet në komë, nuk do ta besoni çfarë tha kur u zgjua!

Burimi: Noa

Close