Këto janë shenjat që tregojnë se ka përjetuar orgazmën (Video)


Meshkujt shpesh nuk janë të sigurt që partneret e tyre gjatë seksit kanë përjetuar apo kanë aktruar orgazmën. Ekzistojnë shenjat të cilat mund të eliminojnë dyshimin.

Në një hulumtim 85 për qind e meshkujve kanë thënë se si partneret e tyre përjetojnë orgazëm pothuajse gjatë çdo seksi.

Mirëpo, 64 për qind e femrave ka thënë të njëjtën gjë, transmeton Telegrafi.

Kush po gënjen?

LEXO EDHE ==>  Rrëfimi i trishtë i vajzës së shitur për seks

Wu Zhen, mjeshtër i Tao-s kështu e ka përshkuar ‘eksitimin femëror’: “Duart e saj janë të ngrohta, si edhe stomaku, fytyra i duket si e magjishme, trupi i është i fortë, buzët të thara, flet me vështirësi”.

Nëse dyshon në orgazmat e saj kushtoni kujdes këtyre gjërave:

– a merr frymë në mënyrë të shpejtuar
– a i rrah zemra më fuqishëm
– a i është trupi i ngrohtë
– a i janë muskujt të tendosur
– a i janë muskujt e stomakut të fortë
– a ndien pulsimin e komblikut të saj, të cilat do të duhej të zgjasnin rreth 8 sekonda.

Pra, injoroje nëse ajo bërtet, merr frymë shpejt, të gërvisht nëpër shpinë, të lavdëron me gjithë zërin… këtë mund ta bëjë gjithsecili. Shpesh edhe për Oscar.

LEXO EDHE ==>  KJO VAJZË HEQË BREKËT DHE QËNDROI LAKURIQ PARA DJEMVE. SHIKONI REAGIMIN E TYRE.

Shikojeni videon.

Close