Mrekulli/ Mjekët kërkuan vdekjen e saj, por çudia ndodhi 11 ditë më pas


Kjo është dhurata më e mirë që të gjithë do të dëshironin. Pacientes së vogël që vuan nga zemra i kanë dhënë edhe një mundësi të jetonte, 11 ditë pasi mjekët sugjeruan përfundimin e dhënies së kujdesit të saj mjekësor.

3-vjeçarja Sophie Maxwell kishte nevojë për një ndërhyrje në zemër. Lajmi iu dha prindërve të saj ditën e Krishtlindjes vitin e shkuar, por asaj iu desh të priste plotë 12 muaj në ankth e agoni, deri sa gjetën një dhurues të përshtatshëm për zemrën e saj të vogël.

LEXO EDHE ==>  Shkencëtarët: Ja pse gjeli sheh engjëjt dhe gomari djallin

Prindërit e saj, 30-vjeçarja Kerryanne dhe 40-vjeçari Ian ishin të shkatërruar kur mjekët rekomanduan përfundimin e kurave për të bijën, e cila nuk po gjente shpëtim dhe rrugëdalje nga problemi i saj shëndetësor. Ata refuzuan këtë këshillë të mjekëve dhe vetëm 11 ditë më pas i gjetën dhuruesin Sophisë së vogël e ajo iu nënshtrua operacionit.

LEXO EDHE ==>  Pse më tradhtoi pas shumë vitesh martesë…

Tani ajo është në gjendje më të mirë shëndetësore dhe sa po vjen e më shumë po përmirësohet. Ndoshta kjo ka qenë edhe dhurata që Zoti u ka bërë për Krishtlindje kësaj familjeje dhe të voglës Sophie!

 KLIKO “NEXT” MË POSHTË PËR MË SHUMË FOTO!

 

Close