Rrisni buzët tuaja vetëm për 30 sekonda, madje plotësisht pa dhembje (Video)


Loading...

Tashmë jeni mësuar që t’ju ofrohen metoda për zbukurim, mirëpo kjo metodë është krejtësisht ndryshe.

Shumica e femrave i dëshirojnë buzët të plota, por nuk janë edhe aq të gatshme që t’iu ekspozohen metodave agresive të zbukurimit, transmeton Telegrafi.

Për këtë shkak mu kjo është zgjidhja e vërtetë për to, aq më parë për festën e fundvitit dhe të gjitha damat dëshirojnë që sa më shpejt të arrijnë nivelin e kënaqshëm të bukurisë.

LEXO EDHE ==>  HISTORI+16: NUK MUND TË RRI PA BËRË SEKS ME ISHIN TIM

Për të praktikuar rritjen e padhembshme të buzëve ju duhet vetëm grimi i përshtatshëm për konturim.

Për këtë mënyrë të grimit, për të arritur qëllimin e dëshiruar, ju nevojiten vetëm dy lapsa për buzë – i shndritshëm dhe i errët.

Ky truk për rritje të buzëve mund të bëhet edhe me buzëkuq të ndryshëm, mirëpo lapsat për buzë përfundimisht janë më të qëndrueshëm dhe japin efekt më të mirë.

loading...
Instant Lajme