TRASHËGOJNË GARAZHIN NGA DAJA, ÇFARË GJEJNË BRENDA SAJ I SHOKON ATA [FOTO]


Daja i tyre ishte njeri i mrekullueshëm dhe ekscentrik i cili nipit dhe mbesës në testamentin e tij ju la garazhin e mbuluar me pluhur dhe të harruar prej kohësh.
Në vitin 2009, vëllai dhe motra u njoftuan pas vdekjes së dajës se ata ishin pjesë e testamentit të tij. Në testament ai u kishte lënë një garazhe të vjetër të mbuluar nga pluhuri që në pamje të parë dukej e pavlerë. Por kur e hapën atë nuk mund të besonin çfarë panë brenda saj.

LEXO EDHE ==>  Donte të bënte “një stil” në kërcim, por çka ndodh ju lë pa frymë (Video)

Brenda në garazhe gjendej diçka për të cilën ishin dëgjuar vetëm thashetheme, një Bugatti Type 57S Atalante, transmeton Express. Vlera e kësaj veture në treg sot llogaritet të jetë 8.5 milion dollarë.

Kjo veturë ishte blerë ne vitin 1955 nga daja Dr. Harold Carr i cili e mbylli atë në garazhe pasi i skadoi regjistrimi në vitin 1960 ku që nga ajo kohë ka qëndruar i mbyllur në garazhe.
Brenda në garazh me Buggatin gjendej edhe një Aston Martin klasike.

LEXO EDHE ==>  Histori e fortë seksuale: Ja si më …. kamerierja në banjë

Bugatti u shit në ankand publik për 4 milion dollarë të cilat u ndanë ndërmjet nipit dhe mbesës së Dr. Carr.
rl-1938-bugatti-57sc-atlantic-34-2-850x569_1461057157-5313907

1920px-bugatti-type-57sc-atalante-850x677_1461057157-6808489

1920px-bugatti-1913-850x637_1461057157-2429018

Close